Diari Més

Nadal

Tarragona es transportarà al segle I amb la reconstrucció històrica del primer Nadal

Aquest pessebre vivent tindrà lloc a les Muralles el 17 i el 18 de desembre

Els tres Savis vinguts d'orient amb la vestimenta oriental d'època del naixement de Jesucrist.

Tarragona es transportarà al segle I amb la reconstrucció històrica del primer NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona viurà enguany un pessebre vivent diferent. Les Muralles de Tarragona seran l’escenari durant el cap de setmana del 17 i el 18 de desembre del pessebre vivent Anno Domini. Una recreació del primer Nadal de la història, una reconstrucció històrica que transportarà als assistents a la Judea del segle I i els mostrarà de ben a prop personatges com els tres savis vinguts de l’orient, els pastors cuidant del ramat o els legionaris romans.

El pessebre vivent estarà dividit en diversos quadres escènics acompanyats per una explicació enregistrada que combinarà la narració evangèlica amb l’explicació històrica. Constarà de vuit quadres: introducció històrica, les profecies, l’anunciació a Maria, El viatge dels savis, L’empadronament, L’anunciació dels pastors, El naixement i l’adoració dels pastors i dels savis, El camí cap a Betlem i La fugida a Egipte.

La recreació tindrà una durada de 50 minuts i el preu d’entrada serà de 10 euros (gratuïta per a menors de 3 anys). Els passis es faran els caps de setmana del 17 i el 18 de desembre a les 18h, 18.15h, 18.30h, 18.45h, 19h, 19.45h, 20h, 20.15h, 20.30h, 20.45h. Totes seran en català tret dels passis de les 19 i les 20.45h, que seran en castellà. Les entrades es podran adquirir a El Corte Inglés a partir de mitjans de novembre.

Els encarregats d’organitzar l’acte són l’Associació Cultural Sant Fructuós i Museu Bíblic Tarraconense. L’acte compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona, la Diputació de Tarragona, Repsol i El Corte Inglés.

tracking