Diari Més

CDC vol que el Palau d'Esports de l'Anella sigui 'Catalunya'

El grup presentarà una moció al ple d'aquest divendres

Palau d'Esports de Tarragona

Palau d'Esports de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Catalunya. Aquest és el nom que el grup municipal de CDC al consistori tarragoní proposarà al Ple Municipal d'aquest divendres pel Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània: «Cal reconèixer l’esforç i el compromís de la Generalitat que, tot i les dificultats econòmiques per les quals travessa el país, sempre ha apostat, sense fissures, pel suport integral en els Jocs Mediterranis i que no va dubtar, entre altres coses, en licitar, adjudicar i executar aquest Palau d’Esports que en pocs mesos serà una realitat», ha justificat el portaveu de CDC, Albert Abelló.

A més, Abelló ha assegurat que «un cop finalitzades les obres, aquest equipament esportiu es convertirà en el centre neuràlgic de l’esport tant a la ciutat de Tarragona com a la resta del territori», i ha recordat que la construcció del Palau d’Esports compta amb un pressupost de 14,7 milions d’euros a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

«Un cop finalitzades les obres, aquest equipament esportiu es convertirà en el centre neuràlgic de l’esport tant a la ciutat de Tarragona com a la resta del territori», ha afegit Abelló. A més, ha recordat que la instal·lació també servirà per «posar fi a les llargues reivindicacions de les entitats esportives de la ciutat davant l’actual mancança d’espais per practicar les seves disciplines».

tracking