Diari Més

Societat

CDC aposta per obrir el Casal de la Dona

El portaveu del grup municipal de Tarragona denuncia el mal funcionament dels serveus jurídics i psicològics

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.

Primer pla del portaveu de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Abelló, portaveu de Convergència Democràtica de Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona, ha posat de manifest el seu desig d’obrir el Casal de la Dona. Segons Abelló, a la ciutat tarragonina hi ha una llista d’espera molt llarga de dones que esperen ser ateses pels serveis jurídics i psicològics del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD).

Pel portaveu de CDC, la causa d’aquesta desatenció rau en que « el SIAD de Tarragona no atén visites durant l’horari de matí, l’horari de visites es redueix a dos dies a la tarda a causa de la manca d’espai que pateix el servei des que es va posar en marxa». Abelló també ha assenyalat que la Generalitat aporta 46.000 euros a l’any a l’Ajuntament tarragoní per a que aquest els destini al SIAD.

El grup municipal de CDC pretén resoldre aquesta problemàtica amb una moció al proper plenari del consistori. El que demana el grup convergent, és l’obertura d’un Casal de la Dona que «fa molts anys que Tarragona demana» i que es converteixi en «un espai que fomenti la participació activa de les dones en tots els àmbits de la ciutat i la societat, i que també exerceixi d’observatori per detectar mancances i necessitats de les dones per posar en marxa mecanismes per resoldre-les».

tracking