Diari Més

Urbanisme

Proposen que el barri on s'instal·larà IKEA rebi el nom de Jocs Mediterranis

L’aprovació definitiva del projecte d’urbanització i reparcel·lació del Pla Parcial 10 es debatrà demà a la Junta de Govern Local

IKEA no posa terminis, però referma el seu compromís amb Tarragona

IKEA no posa terminis, però referma el seu compromís amb TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà, proposa que el barri que s’ubicarà a tocar de la carretera T-11, on s’instal·larà el centre comercial d’IKEA, rebi el nom de Jocs Mediterranis. «No m’agradaria que aquesta zona es conegués com a barri d’IKEA», diu Milà en declaracions a aquest mitjà. Segons el regidor, els carrers d’aquest barri rebran el nom de diferents personalitats reconegudes de la ciutat, que encara no estan presents al centre de Tarragona. «Una vegada estigui aprovat el Pla Parcial decidirem els noms», assegura el regidor.

La intenció de Milà és que sigui un «barri smartcity, on la sostenibilitat estigui present en cada racó. L’Ajuntament va assegurar fa uns mesos, que enguany s’invertiria 611.000 euros en la urbanització de les finques municipals d’aquest pla parcial. La zona, que actualment pertany al barri de Campclar, comptarà amb habitatges de protecció oficial, espais verds i diferents equipaments. Del total de superfície, de 302.784 metres quadrats, 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. De moment, segons explica Milà, l’espai de zona verda ja està pràcticament executada, ja que forma part de l’Anella Mediterrània.

tracking