Diari Més

Cultura

La TAP inaugura un nou espai més íntim

Posen en marxa un nou concepte de sala per a esdeveniments de fins a 1.500 espectadors a l’interior de la pròpia TAP

Imatge del nou concepte d'espai de la TAP Club

La TAP inaugura un nou espai més íntimCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarraco Arena Plaça (TAP) i ZERO Produccions han posat en marxa un projecte conjunt de sala amb aforament mitjà. Es tracta de TAP CLUB, un nou concepte d’espai polivalent ubicat a l’interior de la pròpia TAP, que podrà acollir esdeveniments musicals, escènics o de caire corporatiu amb les millors prestacions tècniques.

Aquesta iniciativa es posiciona com a una autèntica revolució dins el panorama cultural de la ciutat, ja que TAP CLUB neix amb la idea d'assegurar una plena satisfacció a l'espectador, mitjançant un espai més íntim i proper cridat també a millorar l'experiència dels assistents amb una millor acústica i visibilitat de l'espectacle.

TAP CLUB disposa, segons la seva configuració, d'un aforament variable que oscil·la entre les 1.000 i les 1.500 persones, tot representant un espai perfecte per a gran varietat d'espectacles de qualitat, com ara concerts, musicals per a tots els públics, monòlegs, presentacions o activitats corporatives. En aquest sentit, la TAP oferirà la possibilitat d'organitzar sopars d'empresa o per a grans grups, en un entorn únic, exclusiu i privat.

tracking