Diari Més

En Comú Podem sol·licita la compareixença de Méndez, Cardenal i Blanco davant del Congrés

Precisament Cardenal ha anunciat que deixarà el càrrec en els propers dies

Cardenal diu ara que l'alarma sobre Tarragona 2017 és per les eleccions

Cardenal diu ara que l'alarma sobre Tarragona 2017 és per les eleccionsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup parlamentari d'UnidosPodemos-En comú Podem.-En Marea ha entrat a registre del Congrés dels Diputats aquest migdia una sol·licitud de compareixença delministre de Cultura i Esports,ÍñigoMéndez, davant de la Comissió de Cultura perquè informi sobre els motius pels quals s'han ajornat els Jocs Mediterranis previstos pel 2017.

El grup parlamentari demana també les compareixences del president delConsejoSuperior deDeportes,MiguelCardenal –qui precisament, ha anunciat que deixarà el càrrec en els propers dies–, i del president del Comitè OlímpicEspañol,AlejandroBlancoper tal que expliquin també, davant la cambra, els arguments que justifiquen l'ajornament de l'esdeveniment.

La sol·licitud de compareixença ha estat signada pel diputat tarragoní del grup, Fèlix Alonso –qui també és alcalde d'Altafulla– i del portaveu adjunt, XavierDomènech. Convé recordar que Alonso ja va anunciar dilluns que demanaria responsabilitats polítiques per la decisió. Com a alcalde d'Altafulla, una de les poblacions que serà seus dels Jocs Mediterranis, es va mostrar molt crític amb l'ajornament. La sol·licitud de compareixença s’ha presentat quan faltaven deu minuts per la una del migdia d'aquest dimarts.

tracking