Diari Més

Empresa

Es busca personal per a l'obertura d'un nou KFC a Tarragona

Una franquícia de la cadena Kentucky Fried Chicken obrirà les seves portes al Centre Comercial Les Gavarres

La franquícia busca un gerent de l'establiment i tres caps d'equip.

Es busca personal per a l'apertura d'un nou KFC a TarragonaKFC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Tarragona és la ubicació escollida per a l'obertura d'una franquícia de la cadena de menjar ràpid Kentucky Fried Chicken (KFC). Aquests establiments, coneguts per la seva especialitat de pollastre fregit, no estan presents actualment a la província de Tarragona, i la franquícia apostaria per dur-ne un al Centre Comercial Les Gavarres.

La central de KFC España confirma la informació, tot i que explica que la data d'obertura encara no es pot fer pública perquè en tractar-se d'una franquícia «no ens correspon a nosaltres comunicar-ho». Tot i això, al portal de feines Infojobs hi ha dues ofertes publicades per a aquest restaurant. Per una banda, la franquícia busca un gerent de l'establiment, i per altra trescaps d'equip. A les mateixes pàgines es poden consultar els requisits per a cada càrrec.

A més, a la informació de les dues ofertes de feina al portal Infojobs s'expliquen algunes característiques del local. Aquest, doncs, serà tipus Xalet, i comptarà amb una terrassa i una zona dedicada als infants.

tracking