Diari Més

Administració

El secretari d'Estat d'Administracions Públiques visita les obres a la Subdelegació del Govern

També hi han assistit el subdelegat del Govern a Barcelona i accidental a Tarragona, Emilio Ablanedo, i el director general de Coordinació de la Administració Perifèrica, Antonio Sánchez

Les autoritats en la seva visita a la subdelegació del Govern a Tarragona.

El secretari d'Estat d'Administracions Públiques visita les obres a la Subdelegació del GovernCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d’Estat d’Administracions Públiques, Antonio Beteta, ha visitat aquest dilluns 24 d’octubre les ja finalitzades obres de millora de la façana de l’edifici de la Subdelegació del Govern a Tarragona. També han estat presents en la visita el subdelegat del Govern a Barcelona i accidental a Tarragona, Emilio Ablanedo, i el director general de Coordinació de la Administració Perifèrica, Antonio Sánchez.

Els assistents han fet un recorregut per l’exterior de l’edifici en el qual els tècnics han explicat l’actuació que s’ha dut a terme. A continuació, el subdelegat del Govern accidental a Tarragona i el secretari d’Estat d’Administracions Públiques han pronunciat unes paraules a la sala d’actes. Ablanedo ha volgut remarcar que l’Estat té «una administración moderna i austera per una societat avançada», mentre que Beteta ha destacat «la voluntat del Govern de prestar un gran servei als ciutadans en tots els racons d’Espanya». Finalment els arquitectes han guiat les autoritats en un recorregut per l’interior de l’edifici.

tracking