Diari Més

FORMACIÓ

ESADE impartirà a la Cambra el Programa de Màrqueting i Vendes

El curs tindrà lloc del 7 de març al 2 de maig de 2017 i combinara la formació presencial amb l'online

Imatge d'arxiu de la Cambra de Tarragona.

ESADE impartirà a la Cambra el Programa de Màrqueting i VendesAnna Ferran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cambra de Tarragona i ESADE han signat un acord pel qual la prestigiosa escola de negocis impartirà a la seu de la corporació tarragonina el Programa de Màrqueting i Vendes, que tindrà lloc del 7 de març al 2 de maig de 2017 i comptarà amb una durada de 64 hores presencials i 36 hores online.

Els objectius d’aquest programa són desenvolupar i actualitzar el coneixement sobre els mètodes i els conceptes aplicables en màrqueting i vendes, sensibilitzar-se amb les estratègies i els plantejaments competitius en entorns turbulents, compartir i debatre les tendències actuals i les futures evolucions de la gestió comercial en les empreses i establir contactes amb directius d’altres sectors o indústries que estiguin afrontant reptes similars als seus. El programa utilitzael model d’aprenentatge mixt Blended Learning, que combina dife­rents mètodes d’aprenentatge, tant presen­cials com virtuals.

Aquest acord significa l’aterratge d’ESADE a Tarragona tot oferint un programa complet, en aquest cas el de Marketing i Vendes. Podeu consultar el programa complet del curs en aquest enllaç.

tracking