Diari Més

Solidaritat

La URV corre per la innovació social

La tercera edició de la cursa solidària organitzada per la Universitat ha aplegat prop de 300 participants

Prop de 300 participants han pres part de la sortida al Campus Catalunya

La URV corre per la innovació socialGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Rovira i Virgili ha celebrat, aquest diumenge al matí, la tercera edició de la seva cursa solidària, cita que aquest any representa un dels actes principals del seu 25è aniversari.

Fins a 300 persones han pres part de la cursa, que comptava amb un recorregut de 4.6km i que, per primera ocasió, ha comptat amb un circuit totalment urbà. En motiu dels 25 anys de la URV s’ha establert, per primera vegada, el Campus Catalunya com a punt de sortida i arribada de la cursa.

Tots els fons recaptats aniran destinats a un projecte d’innovació social d’un total de sis candidatures que es van presentar a una convocatòria oberta per la Universitat. El projecte guanyador el podran escollir, amb les seves votacions, els participants de la cursa solidària.

Els corredors han pogut competir en tres categories: cursa individual, cursa per parelles i una caminada, aquesta última, no competitiva. A més del preu de les inscripcions, la tercera edició de la cursa ha comptat amb un dorsal zero per a realitzar aportacions voluntàries.

tracking