Diari Més

Successos

Mor el treballador greument ferit en l'accident laboral de la Perfumeria Júlia de Tarragona

L'home no ha pogut refer-se del fort impacte que va rebre en caure-li a sobre una placa del sostre de l'establiment

La botiga es troba al carrer Sant Agustí.

Un ferit de gravetat després de caure-li a sobre una placa del sostre de la perfumeria JuliaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antonio Sánchez, el treballador de 65 anysd'una empresa de retolació que va serferit mentretreballavaa la Perfumeria Júlia de Tarragona el passatdijous, finalment no ha pogut superar el greu estat en què havia quedat iha mortdesprés d'estar ingressata l'hospital més d'una setmana.

Els fets es remunten al dia 6 d'octubre, quan eltreballadordel'empresade retolació B15 Imatge Corporativa S.L., que té la seu a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, realitzava unes tasques a l'establimentdel carrer Sant Agustí de Tarragona dePerfumeria Júlia. En un comunicat oficial que va fer públic la Perfumeria el passat dimarts des d'Andorra, on hi ha la seu central,assegurava que«mentre l’operari de l’esmentada empresa estava realitzant l’actuació requerida, va patir un accident per causes que desconeixem i que s’estan investigant». Segons va poder esbrinar Diari Més, una placa del sostre va caure asobredel'homede manera queva quedar greument ferit.El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va presenciar-se al lloc dels fets després de rebre l'avís de l'accident amb tres unitats medicalitzades, i va endur-se el ferit fins a l'hospital Joan XXIII en una d'aquestes ambulàncies.

Aquest divendres, finalment, el senyor Sánchez ha mort. Des de Júlia i en un nou comunicat transmeten que «lamentemprofundament el decés del Sr. Antonio Sánchez i transmetem el nostre més sentit condol als seus familiars i amics. Des de Perfumeria Júlia creiem que això és ara el més important i el que focalitza el nostre únic interès».

Una versió diferent

Tot i aquesta versió confirmada per Júlia, l'empresa B15 va negar a Diari Més, el passat divendres, que cap operari seu es trobés a Tarragona treballant en el moment dels fets. Mossos d'Esquadraafirma que s'han obert diligències informatives per l'accident al jutjat, i que «de moment només s'han presentat els fets ocorreguts». D'aquesta manera, si hi hagués alguna situació anòmala o il·legal del treballador o dels fets, s'informaria a Inspecció de Treball i aquests investigarien el cas.

Per altra banda Francesc Tarragona, directorde Serveis Territorials d'EmpresaiOcupacióa Tarragona, assegura que el departament no té constància de l'accident laboral ni ha rebut cap denúnciapels fets ocorreguts. «Si sabéssim que hi ha hagut alguna irregularitat hi intervindríem», asseguraTarragona.

tracking