Diari Més

Infraestructures

Les fortes pluges inunden la cinquena planta del Campus Catalunya de la URV

Les goteres han inundat el passadís i algunes de les aules, però no s'ha suspès cap classe per les incidències

Alguns dels cubos que recullen l'aigua de les goteres.

Les fortes pluges inunden la cinquena planta del Campus Catalunya de la URVJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les intenses plugesd'aquest dijous a Tarragona han desencadenatun problemade goteres al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili, ubicat a l'Avinguda Catalunya de la ciutat. La cinquena planta de l'ala més propera a l'AvingudaMarquès de Montoliu s'ha vist inundada a mig matíen el punt més àlgid de la tempesta, quan «el desaigua del terratno donava a l'abast», segons informen des de la Universitat.

L'aigua s'ha començat a filtrardel terratcap als corredors del cinquè pis. Quanel terra dels corredorss'ha inundat, l'aigua ha començat a estendre'scapa duesaules d'aquesta cinquena planta. En aquell moment s'hi trobaven fent classeestudiants de Comunicació, però en cap casaquestes han hagut de ser suspeses. «Som conscients del problema», asseguren des de la Universitat. I afegeixen: «Ja ho havíem detectat i estemestudiant com solucionar el problema». Tot i això, asseguren que les goteresnomés tenen llocquan plou molt, tal com ha passat aquest matí.

Quan la forta pluja ha minvat, les goteres també hohan fet. Tot i això, una desena de cubos encara tapaven les goteres hores després de la tempesta. Les classes han seguit amb normalitat i no hi ha hagut mésincidències, tot i que el terra de l'aula 505, una de les afectades, ha seguit totalment empapat al llarg de la tarda.

L'aula 505 continua inundada.

Les fortes pluges inunden la cinquena planta del Campus Catalunya de la URVJoan Antoni Torreblanca

tracking