Diari Més

Els Jocs i RTVE defineixen el calendari televisiu

La cadena pública ja treballa amb el calendari esportiu dels Jocs per oferir-ne la millor retransmissió

Javier Villamayor

Els Jocs i RTVE defineixen el calendari televisiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una delegació de Radio Televisión Española (RTVE), encapçalada pel seu director, Eladio Jareño, i acompanyat per la directora d’esports de TVE, Yolanda García; la directora de Teledeporte, Maria José Malia; i el subdirector de producció d’Esports de TVE, Javier Quevedo; s’han reunit aquest dijous amb el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández; la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Marbel Negueruela; i diferents membres del Comitè Organitzador de Tarragona 2017 per tractar i definir els aspectes referents a la cobertura de Tarragona 2017 per part de la televisió pública estatal. La trobada ha tingut lloc a les oficines dels Jocs a Marina Port Tarraco, i posteriorment s’ha realitzat també una visita i reunió de treball a la Tarraco Arena Plaça (TAP).

En aquesta primera trobada s’ha tractat el calendari i horaris esportius, amb l’objectiu de definir la cobertura de les competicions i, en especial, de les finals de les diferents disciplines esportives. Per altra banda, també s’han valorat els aspectes més tècnics relatius a les instal·lacions de les seus.

Visita a la TAP

La reunió ha servit també perquè la delegació de TVE pogués veure in situ una de les instal·lacions de Tarragona 2017 com és la TAP, seu de la gimnàstica rítmica durant els Jocs. D’aquesta manera, l’equip d’esports de TVE ja treballa amb una visió real dels equipaments dels Jocs Mediterranis per tal de poder oferir la millor cobertura possible de l’esdeveniment, tant en retransmissió de competicions com en resums diaris.

Conveni amb RTVE

Cal recordar que el passat 14 de març, la Fundació Tarragona 2017 i RTVE van formalitzar l’acord de col·laboració mitjançant la signatura d’un conveni a les instal·lacions del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a Madrid. L’acord contempla la posada en marxa entre ambdues parts d’un pla de comunicació que concedeixi una àmplia cobertura a les competicions esportives dels Jocs, així com a les cerimònies d’inauguració i clausura, a través dels canals de televisió, ràdio i web de RTVE.

tracking