Diari Més

Perfumeria Júlia fa un comunicat sobre l'accident laboral del passat dijous

El treballador, d'una empresa externa de retolació, va ser traslladat a l'hospital Joan XXIII en estat greu

La botiga es troba al carrer Sant Agustí.

Un ferit de gravetat després de caure-li a sobre una placa del sostre de la perfumeria JuliaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després que un treballador d'una empresa de retolacióresultés ferit greua la perfumeria Júlia del carrer SantAgustí de Tarragonael passatdijousal matí mentretreballavaa l'establiment, la central de la cadenade perfumeries ha fet públic un comunicat oficialanunciant els fets.

En aquest escrit, PerfumeriaJúlia ha confirmat que el treballadorpertanyia a l'empresade retolació B15 Imatge Corporativa S.L., que té la seu a Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental. Segons Júlia, «mentre l’operari de l’esmentada empresa estava realitzant l’actuació requerida, va patir un accident per causes que desconeixem i que s’estan investigant». «Des de Perfumeria Júlia lamentem molt els fets ocorreguts, totalment aliens a la seva gestió, i esperem una prompte millora de l’accidentat», conclou l'escrit. I és que l'home, de 65 anys, va resultar ferit de gravetat després de rebre l'impacte d'una placa del sostre.El Sistema d'EmergènciesMèdiques(SEM) va presenciar-se al lloc dels fets després de rebre l'avís de l'accident amb tres unitats medicalitzades, i vaendur-se el feritfins a l'hospital Joan XXIII en una d'aquestes ambulàncies.

Una versió diferent

Tot i aquesta versió confirmada per Júlia, l'empresa B15 va negar a Diari Més, el passat divendres, que cap operari seu es trobés a Tarragona treballant en el moment dels fets. Mossos d'Esquadraafirma que s'han obert diligències informatives per l'accident al jutjat, i que «de moment només s'han presentat els fets ocorreguts». D'aquesta manera, si hi hagués alguna situació anòmala o il·legal del treballador o dels fets, s'informaria a Inspecció de Treball i aquests investigarien el cas.

Per altra banda Francesc Tarragona, directorde Serveis Territorials d'EmpresaiOcupacióa Tarragona, assegura que el departament no té constància de l'accident laboral ni ha rebut cap denúnciapels fets ocorreguts. «Si sabéssim que hi ha hagut alguna irregularitat hi intervindríem», asseguraTarragona.

tracking