Diari Més

Detingut un jove de 29 anys per agredir la seva parella

Els fets van tenir lloc el passat dissabte a la nit al Barri del Port de Tarragona

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La Guàrdia Urbana ampliarà en 25 places la seva plantilla en mig anyCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 29 anysde Tarragonaha resultat detingutper la Guàrdia Urbana per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit domèstic. Els fets van tenir llocal Barri del Portel passat dissabte8 d'octubre, quanun veí va trucaral voltant de les dues de la matinadaels serveis policials perquè sentia una fortadiscussióentre un home i una dona.

Quan la patrulla va arribar al lloc dels fets, va poder escoltar els crits i els cops des del carrer, de manera que van entrar a l'edifici per intentar entrar a l'habitatge. El jove els va obrir després de força estona, i va negarque a l'interior hi hagués cap dona. Finalment la Guàrdia Urbana va poder accedir al pis i va trobar la dona en un llit amb evidències al cos d'haver estat agredida.

Ella té 32 anys, i va reconèixer als agents que havia estat agredida. A més, va afegir que no era la primera que passava, tant maltractament físic com psicològic, i els agents la van traslladar a la comissaria.L'acusat, per la seva banda, va assegurar que la dona també l'havia empès.

tracking