Diari Més

Solidaritat

Repsol entrega al centre d'educació especial Solc la recaptació de l'esdeveniment esportiu solidari

Els diners serviran per millorar l'acústica del menjador del centre, instal·lar un equip de megafonia i crear espais naturals

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, la directora del centre, Raquel Martínez, i una professora de l'escola.

Repsol entrega al centre d'educació especial Solc la recaptació de l'esdeveniment esportiu solidariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa deRepsolha fet entregaal centred'educació especial de TarragonaEscola Solcla recaptacióobtinguda en l'esdeveniment esportiu que van realitzar els pilots de l'equip de RepsolHondaa la Tàrraco Arena Plaça(TAP) el passat30 de setembre. D'aquesta manera,11.781 euros, recaptatsamb els3.927 espectadors que van assistir a la jornada, serviran per desenvolupar el projecte«Nous espais, nous aprenentatges», segons ha explicat la directora del centre, Raquel Martínez. El projecte consisteix en «millorar l'acústica del menjador, instal·lar un equip de megafonia per posar música ambiental a les rutines escolars i crear espais naturals perquè els nens puguin jugar i aprendre».

A l'esdeveniment hi van participarels pilotsMarc Márquez, Dani Pedrosa, Toni Bou, Takahisa Fujinami i Jaime Busto, que també van visitar el centre al setembre,orientat a la recuperació denens amb necessitats educatives especials.

tracking