Diari Més

Política

L'Ajuntament ha rebut 8 propostes per ocupar la gerència de Turisme

Segons la regidora Inma Rodríguez, l’actual gerent ja no assisteix al seu lloc de treball, però Sans ho desmenteix i assegura estar al cas de tot

Imatge d'arxiu de l'actual gerent Carles Sans i Patricia Antón, que va ser regidora de Turisme.

L'Ajuntament ha rebut vuit propostes per ocupar la gerència de TurismeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha rebut vuit currículums per optar a la gerència del Patronat de Turisme. El passat divendres va acabar el termini per presentar les propostes, tot i que segons explica la regidora de Turisme, Inma Rodríguez, «és possible que avui encara arribi algun correu amb proposta». L’objectiu de l’equip de govern és trobar un substitut per l’actual gerent, Carles Sans, aquest mes d’octubre.

Entre els requisits que marcava l’anunci publicat a la seu electrònica de l’Ajuntament, ara fa gairebé dues setmanes, hi havia el de tenir una titulació superior i ser personal funcionari o laboral d’alguna administració pública o professional del sector privat, amb un mínim de cinc anys d’experiència. La regidora de Turisme, Inma Rodríguez, ha recordat que el nomenament és de lliure designació, «però que els criteris que es tindran en compte són els marcats en l’anunci i buscarem el millor professional en l’àmbit turístic». Rodríguez ha destacat que el model a seguir serà el mateix, ja que «té un ampli consens entre les diferents forces polítiques i es tracta d’un model d’èxit entre sector privat i públic», diu.

Segons la regidora, Sans serà cessat quan hi hagi el nou nomenament. Tot i així, d’ençà que els mitjans de comunicació es van fer ressò de l’informe de l’interventor que marcava possibles irregularitats en la gestió del Patronat, l’actual gerent ja ha deixat d’exercir i de portar a terme les seves tasques com a gerent, segons explica la regidora Inma Rodríguez. Sans ha explicat a Diari Més que continua firmant documents i contestant correus i trucades, però ja no pren cap decisió de cara l’any que ve. «Estic al cas de tot, la maquinària continua», explica. Sans es troba actualment de vacances.

Falta de confiança

La convocatòria del procés de selecció neix arran de la intenció, per part de l’equip de govern, de cessar a l’actual gerent, per «una pèrdua progressiva de la confiança», després de fer-se públic un document de l’interventor en què advertia de possibles irregularitats en la gestió del Patronat.

tracking