Diari Més

Societat

L'AAVV Tarragona Centre recull firmes per reconvertir el Banc d'Espanya

Proposen que l’edifici esdevingui un centre cívic i cultural.

Imatge de la façana de l'edifici del Banc d'Espanya

L'AAVV Tarragona Centre busca utilitat per al Banc d'EspanyaGerard Faiges

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’edifici del Banc d’Espanya, situat a la rambla nova tarragonina, porta més d’una dècada buit i inoperatiu. Des de l’Associació de Veïns Tarragona Centre s’han mobilitzat per tal de trobar una utilitat social a un equipament que és de titularitat municipal des del 2010.

Membres de l’AAVV s’han citat aquest dissabte al matí davant l’edifici per recollir firmes i informar als veïns del seu objectiu. La voluntat és que el Banc d’Espanya esdevingui un centre cívic i cultural que permeti donar vida a la zona. Patricia Olivé, membre de la junta de l’associació de veïns, defensava que “el centre de la ciutat està faltat d’equipaments culturals i ja fa temps que busquem que es doni una utilitat social a l’edifici”.

El ple municipal ha rebut diversespropostes per reaprofitar el Banc d’Espanya, però “tot està molt mort, nosaltres vam fer arribar la idea del centre cultural a principis d’estiu i encara no hem rebut resposta”. L’objectiu de reconvertir l’edifici en un equipament social i cultural, segons defensen els membres de l’AAVV, és donar una cobertura a la biblioteca pública, que malgrat fer una gran tasca no pot cobrir totes les necessitats que es proposen.

Membres de l'associació de veïns davant l'edifici del Banc d'Espanya

L'AAVV Tarragona Centre busca utilitat per al Banc d'EspanyaGerard Faiges

tracking