Diari Més

Comerç

El Primark de Tarragona busca personal a l'espera de la imminent obertura

La companyia irlandesa ha posat en marxa la cerca de personal per la botiga que obrirà al Parc Central

Primark augmenta vendes a Espanya i confirma que obrirà a Tarragona

Primark augmenta vendes a Espanya i confirma que obrirà a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La botiga low cost irlandesa Primark, que tal com avançava Diari Més fa una setmana obrirà les seves portesal Parc Central de Tarragonaabans de Nadal, ja ha posat en marxa els processos de selecció de personal. Les ofertes de feina es podenconsultar a la pàgina web de l'empresa a través d'aquest enllaç.

Les posicions laborals que de moment estan disponibles són de Trainee/Department Manager, Assistant Manager, Store Manager, People & Culture Manager/Responsable de Recursos Humans,People & Culture Supervisor/a, Supervisor/a de botiga i Retail Assistant/Dependent/a.

La botiga estarà ubicadaa la planta baixa del Parc Central, ala superfície on abans hi havia el supermercat Eroski, que va reduir la seva superfície fa uns mesos. Tal com publicavaaquest diari, segonsasseguraven lesfonts municipals, la marca irlandesa té la intenció d’obrir com més aviat millor, i les obres estan en marxa des de fa aproximadament un mes. Tot i que tantParc Central com Primark han volgut portar el procés d’obertura amb la màxima confidencialitat possible, els treballadors de Parc Central fa setmanes que «aguanten l’estrident soroll» de les obres.

Una gran estructura de guix no deixa veure l'estat actual de les obres de la nova botiga de roba 'low cost'.

Les obres de Primark ja estan en marxa amb la intenció d'obrir abans de NadalCedida

tracking