Diari Més

Culturisme

Tarragona acull demà la I Copa Bodybuilding Fitness a Catalunya

Les semifianls i les finals d'aquesta competició de culturisme tindran lloc al Palau Firal i de Congressos

Pep Merino, culturista professional i un dels organitzadors de l'esdeveniment

Tarragona acollirà la I Copa Bodybuilding Fitness a CatalunyaInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera Copa de Bodubuilding Fitness a Catalunya se celebraràdemà aTarragona, concretament al Palau Firal i de Congressos. La competició de culturisme, organitzada per Merino Gimnàs (Universal Fitness) amb la col·laboració de Fernando Gornals, Anselmo Cortado i Oscar Marin, servirà per seleccionar els esportistes d’àmbit regional que posteriorment competiran en la categoria estatal. L’organització assegura que la competició serà «un espectacle de físic-constructivisme sense precedents a Tarragona».

Les semifinals i les finals de les diferents categories es podran veurede 9.30h a 14.30h. Es disputaran les categories masculines Men’s Physique, Men’s Short, Classic i Culturisme, a més de les categories femenines Bikini Fitness, Body Fitness i Woman’s physique.El concurs mou unes 500 persones entre públic, concursants, entrenadors i jutges.

En el marc de la competició també se celebrarà el VII Open de Culturisme Desperaferro, una competició en què el guanyador s’emportarà l’anell Despertaferro forjar amb una combinació d’or i plata i dissenyat per Pep Merino, organitzador de l’esdeveniment. L’Open de culturisme està obert a tots els esportistes que vulguin participar, sense tallatge.

Les entrades per asistir a l’esdeveniment es podran comprardemàa la guixeta per 20 euros.

tracking