Diari Més

Turisme

Un creuer de luxe atracarà al Port amb prop d'un miler de passatgers

És el segon cop que el vaixell fa escala al port tarragoní

El Cristal Simphony va atracar per primer cop al Port de Tarragona el passat 25 d'agost.

Un creuer de luxe atracarà al Port amb prop d'un miler de passatgersCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuer Crystal Symphony de la companyia Crystal Cruises atracarà aquest diumenge dia 2 d’octubre a les 8h del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. Aquesta és la segona vegada que aquest creuer de luxe fa escala al Port de Tarragona, ja que ja va estar a la ciutat el passat 25 d’agost.

El vaixell, que arribarà al Port de Tarragona procedent de Barcelona, portarà prop d’un miler passatgers a bord i salparà cap Valencia a les 19h del mateix diumenge. El Crystal Symphony és un creuer de luxe, amb 238 metres d’eslora, i la companyia Crystal Cruises és considerada una de les millors premium del món.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Aquesta temporada es preveu que les instal·lacions del Port rebin 22 creuers, el doble que l’any passat. Aquesta és la millor temporada de creuers fins al moment.

Modificacions del trànsitalpasseig de l’Escullera

Els passatgers que arribin a bord del ‘Crystal Symphoni’ es desplaçaran amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins el centre de la ciutat pel passeig de l’Escullera. Per aquest motiu, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd d’aquest passeig des de diumenge a les 00.01h i durant tot el dia. L’accés a vehicles, patinadors i ciclistes estarà prohibit per garantir la seguretat dels vianants.

tracking