Diari Més

La il·lusió d'una tarragonina, als càstings de 'Got Talent España'

La participant ha demostrat des que era una nena la seva prodigiosa capacitat per la música i espera que el programa la faci coneguda

La jove, amb les lletres de 'Got Talent España'.

La il·lusió d'una tarragonina, als càstings de la segona edició de 'Got Talent España'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bea agafava amb força el seu inseparable violí amb set anys, mentre altres de la seva edat ho feien amb la Play Station. El solfeig també era un dels seus idiomes i s’esforçava a tocar les tecles del piano com si en allò li anès la vida. El seu cos primet de nena ja ballava tímidament, i ja havia après el cant coral. El temps ha passat i ara és una jove de 25 anys a la que alguns coneixeran per ser monitora de zumba a les platges de la Pineda.

Bea ha decidit donar a conèixer al món el seu amor –i la seva capacitat– per la música i el ball. Una de les vies per arribar a ser coneguda és la televisió, per això ha decidit presentar-se al càsting de Got Talent España, un concurs de la cadena Tele 5 que dóna a conèixer cares que romanien en l’anonimat.

La jove tarragonina va incloure a la seva prova una singular performance: una barreja de cançons de produccions de Disney que a poc a poc es va transformant fins a acabar sent un ball de zumba. La Bea lluïa davant el jurat un vestit negre del qual es desprèn quedant vestida com una monitora de zumba –el que ella és– i ballant enèrgicament. Aquest sobtat canvi sembla haver impressionat al jurat i tot i que trigaran un mes a donar-li una resposta, tot pinta bé. «He vist que altres participants marxen cap a casa, però a mi m’han fet passar a un altra sala per fer-me una entrevista».

Pel càsting ha estat pul·lulant Risto Mejide en persona, el que ha posat més nerviosos als participants, tot i que la Bea diu que no l’ha vist. «Em tremolaven les cames, tot i que exterioritzava una sensació de tranquil·litat i normalitat. M’ha donat una bona sensació el fet que m’hagi passat del temps que m’han donat». Ella ha sobrepassat en vint segons els dos minuts que li havien donat i, tot i això, «estic contenta perquè no m’han tallat, quan he vist que altres concursants no arribaven a acabar la seva participació». La Bea ha començat l’actuació calçada amb tacons interpretant cançons de la Ventafocs i de la pel·lícula Princesa Cigne... per acabar amb bambes i roba de zumba. No era fàcil canviar-se en dotze segons, però ho ha aconseguit. «Tot ha estat molt ràpid. Només arribar al càsting m’han fet passar. No he tingut molt de temps per pensar ni preparar. Els nervis fa que no cantis tot el bé que t’agradaria».

La prova que ha fet la Bea tenia un altre tarannà fins fa poc... «Vaig veure per Twitter que al càsting de Sevilla hi havia unes nenes que ballaven zumba. Això em va fer pensar que jo, que en sóc monitora, podria demostrar el que sé millor que altres, així que vaig pensar aquesta transició entre Disney i la zumba». Sense pretendre-ho, la tarragonina ha fet quelcom semblant a la guanyadora de la primera edició del concurs, el 2015, Cristina Ramos, que va fer una transició des de l’Òpera al Roc, que va seduir al jurat. La primera prova només és una primera presa de contacte, després –si el jurat ho considera– envindran d’altres. La pretensió de Bea no és guanyar diners, ni la fama, només que es reconegui la seva capacitat i ser «coneguda en el que faig».

La cantant somriu esperançada després de fer la prova televisiva

La il·lusió d'una tarragonina, als càstings de la segona edició de 'Got Talent España'Cedida

tracking