Diari Més

Ballesteros assegura que l'informe judicial d'Inipro «no aporta res de nou»

El batlle li ha atorgat poca credibilitat al document

Primer pla de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, amb gest pensatiu abans de l'inici de la roda de premsa sobre els Jocs Mediterranis. Imatge de l'1 de juny del 2016

Josep Fèlix Ballesteros, govern espanyol, Jocs Mediterranis, pressupost, COE, Tarragona 2017, recursosACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha tretferro aquest dimarts a les noves informacions al voltant d'un informe judicial del cas Inipro en el qual l'interventor assegurava que no es podia demostrar documentalment que els treballs realitzats per aquest servei s'arribessin a realitzar. El batlleha defensatque «l'informe no aporta res de nou». Així, hasubratllatque «l'informe diu que no estan acreditades les feines en l'expedient inicial, cosa que ja sabíem fins al moment. Però no diu que no s'hagin acreditat al llarg dels testimonials durant la investigació de les tasques». En aquest sentit, li haatorgatpoca credibilitat al document.

Tal com ja havia manifestat en diverses ocasions, ha defensatque «jo havia de signar aquests decrets perquè si no incorríem en un enriquiment injust». En ser preguntat sobre si dimitirà en un futur si es descobreix que hi ha hagut un finançament irregular –tal com posava sobre la taula, ahir, la formació de la CUP–, l'alcalde no ha volgutfer suposicions. Tanmateix, va repetir que «se m'està fent una persecució política per part de la CUP».

tracking