Diari Més

El Pla per urbanitzar la Budellera ha fet un pas endavant

Es preveu la construcció de 6.000 habitatges i la part no residencial es destinarà a zones verdes, equipaments i aparcaments

El consistori garanteix reallotjar els veïns de les parcel·les Iborra

El consistori garanteix reallotjar els veïns de les parcel·les IborraDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta de Govern Local celebrada el passat divendres va aprovar inicialment el Pla Parcial 24 de la Budellera, que té com a finalitat desenvolupar el sector de sòl urbanitzable delimitat, iniciativa contempladaal Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM). Aquest acord arriba després de dos anys de tràmits administratius en els qualshi han intervingut els serveis municipals i d’altres administracions com Carreteres, Costes, Aviació civil i Ferrocarrils, entre d’altres.

La Budellera és una de les àrees de desenvolupament residencial de Tarragona que abasta els terrenys situats al nord de la carreteraNacional 340, més amunt del sector Mas Sanromài Cala Romana, el sud de l’Autovia A-7, a l’est el Club Gimnàstic i a ponent del nucli de Boscos de Tarragona.El Pla preveu la construcció d’aproximadament 6.000 habitatges i la part no residencial es destinarà a zones verdes, equipaments, aparcaments i instal·lacions. La superfície total del sector és de 1.326.450 metres quadrats.

Aquest Pla està promogut per la Junta de Compensació provisional de la zona, formada per propietaris dels terrenys, sent així unPla d’iniciativa privada.Ara es posarà a exposició pública durant un mes i es demanaran els informes corresponents a les diferents institucions. Després, l’Ajuntament l’aprovarà definitivament un cop analitzat el resultat d’aquest tràmit d’informació pública i els informes rebuts.

tracking