Diari Més

Els núvols no impedeixen que el Seguici brilli en la tanda de lluïment

La plaça de la Font s'ha omplert de tarragonins, samarretes de Santa Tecla i càmeres de foto per immortalitzar cada detall

La Cucafera és un element que a vegades espanta però agrada molt als més petits.

Els núvols no impedeixen que el Seguici brilli en la tanda de lluïmentElisabet Soler

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

És el dia fort de la festa major i això es nota en l’ambient. L’esperit tecler envaeix petits i grans, que han viscut il·lusionats la Tornada d’Ofici i la tanda de lluïment del Seguici Popular. El drac, els Negritos, el Ball de Bastons, la Moixiganga i tota la resta d’elements del seguici festiu al complet han enfilat el carrer Major en direcció a la plaça de la Font, que s’ha omplert de tarragonins, samarretes de Santa Tecla i càmeres de foto per immortalitzar cada detall.

Els núvols no han impedit que els elements festius brillin amb tota la seva intensitat i hagin fet gaudir al multitudinari públic amb els seus balls. Entre les diferents actuacions ha destacat la de l’Àliga, que ha arrencat els aplaudiments més sonors del públic i ha posat a ballar des del més menut al més gran. Precisament l’Àliga és l’element preferit del Jordi, de 5 anys, que també anava ben preparat amb un mocador i un barret de palla per poder gaudir del drac de ben a prop, l’element del seguici festiu preferit de la seva germana Aran, de 8 anys. Una altra de les petites del públic, l’Emma, també és una amant del foc i ho té molt clar: «m’agraden molt els diables i no em fan por», ha afirmat convençuda.

Mereix una menció especial la Cucafera, que enguany celebra el seu 25è aniversari tota renovada. La bèstia s’ha acostat als més petits tot causant diverses sensacions i reaccions. «A vegades m’espanta, però m’agrada molt», ha assegurat elDani, que l’ha tingut ben a prop. Cal dir que enguany també estan d’estrena els Gegants Vells, que han realitzat els seus tradicionals balls amb nouvestuari. Sens dubte, però, un dels elements triomfadors del matí ha estat el Nano Capità, que s’ha vist envoltat de molts nens i nenes que han volgut fotografiar-se amb ell i anar-lo a saludar.

tracking