Diari Més

Turisme

El Port busca atraure més creuers en la fira més important del sector a Europa

Ha participat en la XI Seatrade Cruise Med, celebrabrada del 21 al 23 de setembre a Tenerife

Stand de Tarragona Cruise Port Costa Daurada

El Port busca atraure més creuers en la fira més important del sector a EuropaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona ha participat amb la seva marca Tarragona Cruise Port Costa Daurada en l’onzena edició de Seatrade Cruise Med, la fira més important del sectordels creuers a Europa que s’ha dut a terme del 21 al 23 de setembre a Tenerife. L’equip de creuers del port ha mantingut durant aquests dies diverses reunions amb responsables de navilieres europees i americanes per tal de fer nous contactes i obrir noves possibilitats a Tarragona com a destinació de creuers al Mediterrani.

L’esdeveniment també ha servit per analitzar les tendències del sector dels creuers. Els clients demanen cada cop més un producte diferenciat i exclusiu, motiu pel qual Tarragona Cruise Port està treballant per potenciar la promoció de l’oferta cultural i turística del territori oferint una destinació exclusiva a les diverses companyies navilieres. En aquesta línia, el Port va presentar en aquesta fira el projecte de Ferrari Land, el primer parc temàtic de Ferrari que s’erigeix com un dels nous reclams turístics de la zona.

Cal dir que Tarragona ha despertat un gran interès en l’esdeveniment i ha destacat per ser una destinació molt ben valorada per les referències que han ofert els creuers que han fet parada al Port durant els últims dos anys. Cal dir que la ciutat va rebre el darrer any 11 creuers i 11.600 creueristes. Les xifres creixeran aquest 2016, ja que el Port de Tarragona preveu rebre 22 creuers amb 13.000 passatgers a bord.

tracking