Diari Més

Una parada per denunciar conductes sexistes per Santa Tecla

L'Ajuntament posa en marxa un protocol per atendre les possibles conductes sexistes que es puguin produir

S'han estampat al Camp de Mart, a la plaça de la Font i a la plaça del Rei.

'Respecta'm' estarà present als principals espais de festa de Sant MagíCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona posarà en funcionament la nit de la vigília, del 22 al 23 de setembre, un protocol d’atenció lligat a la campanya Respecta’mamb l’objectiu d’atendre les possibles conductes sexistes que es puguin produir durant l’ambient festiu i nocturn. Els cossos de seguretat que coordinaran aquest protocol, que és una iniciativa pionera a tot Catalunya, seran la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i Komando Nits Q.

El Camp de Mart comptarà amb un dispositiu fix format per membres de Som.nit i Komando Nits Q que atendrà als joves que manifestin dificultats o qüestions relacionades amb drogues i conductes sexistes. També hi haurà un dispositiu itinerant format per membres de Komando NitsQ que difondràinformació sobre el consum responsable d’alcohol, els riscos de consum de drogues i la prevenció de conductes sexistes. Finalment, la Rambla Vella, a l’alçada del carrer Sant Agustí, acollirà una unitat mòbil de recollida de denúncies.

Per altra banda, la campanya de prevenció de conductes sexistesRespecta’m es difondrà durant el concert del Falixtival a través de diverses frases i vídeos. També es projectarà el telèfon d’atenció directa per assetjament sexual -622 020 297- amb l’objectiu que la gent que s’hagi vist involucrada o hagi observat aquest tipus de conductes pugui comunicar-ho.

tracking