Diari Més

Reconeixements

El Port de Tarragona rep un distintiu de garantia de qualitat ambiental

El reconeixement destaca la respectuositat de la flota de vehicles amb el medi ambient

El director de va ser l'encarregat de recollir el distintiu

El Port de Tarragona rep un distintiu de garantia de qualitat ambientalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Port de Tarragona va rebre aquest dimarts el distintiu de garantia de qualitat ambiental per la flota de vehicles respectuosa amb el medi ambient. Aquest distintiu és el sistema català d’etiquetatge ecològic que reconeix els productes i serveis que compleixen més requisits ambientals dels que estableix la normativa vigent. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, va ser l’encarregat d’entregar els distintius a les diferents organitzacions que l’han obtingut en els darrers tres anys.

Aquesta ecoetiqueta reconeix l’eficiència de la flota de vehicles del Port de Tarragona i la seva contribució en la millora de la qualitat de l’aire, així com també l’ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i gestió de la mobilitat dels vehicles de motor. També remarca la seva contribució en la lluita contra el canvi climàtic a través de la reducció de les emissions de CO2. L’encarregat de recollir el distintiu va ser el director de Desenvolupament Corporatiu i Sostenibilitat del Port de Tarragona, Joan Basora.

L’objectiu del Port de Tarragona és continuar creixent de manera sostenible tot impulsant de forma contínua projectes de millora basats en criteris de sostenibilitat ambiental que garanteixin una adequada gestió dels recursos naturals i la protecció de l’entorn portuari.

tracking