Diari Més

Medi Natural

CDC denuncia l'estat de la zona cremada a Santa Isabel, al barri de Sant Salvador

Reclama que es netegi la zona, que es va cremar el passat mes de maig

Una de les imatges de l'estat actual de la zona que ha fet públiques CDC.

CDC denuncia l'estat de la zona cremada a Santa Isabel, al barri de Sant SalvadorCDC Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El passat 23 de maiges van cremar entre 6 i 7 hectàrees de canyes de la llera del riu Francolí, a tocar de la zona de Santa Isabel, al barri de Sant Salvador. En l’extinció hi van treballar tretze vehicles dels Bombers de la Generalitat i dos avions.

Tres mesos després, segons que ha denunciatel grup municipal de CDC a l'Ajuntament de Tarragona, les sis hectàrees de vegetació cremades continuen en un «estat deplorable».

La Conselleraconvergent, Cristina Guzmán, ha reclamat aquest dimarts a l’equip de govern (PSC-PP) la netejad'aquest espai, «l’incendi va tenir lloc fa més de tres mesos i la zona afectada segueix exactament igual». Guzman explicavaquetotes les canyes cremades segueixen allí i que l’espai pateix problemes amb el clavegueram,«les boques de les clavegueres estan trencades i està sortint tota mena de porqueria».

El Grup Municipal de CDC, segons ha indicat en un comunicat,va fer, el passat mes de juliol, dues peticions per escrit sol·licitant a l’equip de govern la neteja i adequació d’aquesta zona,« però avui dia encara no ha rebut cap resposta».

Imatge de l'estat d'una de les boques de clavegueram de la zona.

CDC denuncia l'estat de la zona cremada a Santa Isabel, al barri de Sant SalvadorCDC Tarragona

tracking