Diari Més

Tarragonins aturats es podran formar en l'àmbit digital de forma gratuïta

Els cursos es dirigeixen a joves d'entre 18 i 35 anys

Imatge de l'acte de presentació dels cursos de formació en àmbit digital.

Tarragonins aturats es podran formar en l'àmbit digital de forma gratuïtaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona i Fundació Telefónica formaran mig centenar de joves d’entre 18 i 35 anys en competències digitals de caràcter professional. Aquesta acció formativa s’emmarca en la iniciativa Ocupació Digital que la Fundació està desenvolupant de forma gratuïta a través del programa d’ocupabilitat Jove ‘Tots inclosos’. Els cursos estan dirigits at tots els joves d’entre 18 i 25 anys que estan buscant feina.

La convocatòria pels cursos que es realitzaran al setembre ja està oberta. Concretament es duran a terme els cursos ‘Desenvolupament web amb Java’ i ‘Desenvolupament de portals web amb Liferay’, que es realitzaran en dos horaris, de matí i de tarda, a la seu de Tarragona Impulsa. Les persones que es vulguin inscriure a aquests cursos, de places limitades, ho poden fer al web de Fundació Telefònica.

La iniciativa Ocupació Digital té la finalitat de formar els joves desocupats en perfils professionals de l’àmbit digital i posar-los en contacte amb les empreses tecnològiques que requereixen d’aquest perfil.

tracking