Diari Més

Oci

El Port rep el creuer 'Wind Surf' per tercer cop en la temporada

Procedent d'Eivissa, portarà 300 passatgers a bord

El Port rep el creuer 'Wind Surf' per tercer cop en la temporadaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La terminar de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, rebrà aquest dijous 15 de setembre a les 9h el creuer ‘Wind Surf’, de la companyia WindStar. El vaixell, que portarà 300 viatgers a bord, visita Tarragona per tercer cop aquesta temporada, ja que ja ho va fer els passats 1 de maig i 19 de juny. El vaixell arribarà procedent d’Eivissa i salparà direcció Barcelona el mateix dijous a les 22h.

Els passatges a bord del ‘Wind Surf’ podran visitar Tarragona de manera lliure, o bé a través de les excursions planificades per Tarragona Cruise Port Costa Daurada amb l’objectiu que els creueristes descobreixin el potencial cultural, d’oci, etnoturístic i turístic del territori.

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera. Per aquest motiu, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera des d’aquest dimecres a les 00.01 hores i durant tot el dijous 15 de setembre. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

Cal dir que Tarragona s’està consolidant com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Aquesta temporada està previst que les instal·lacions del Port de Tarragona rebi 22 creuers, el doble que l’any passat, convertint-se en la millor temporada de creuers fins al moment.

tracking