Diari Més

Maridatge de gastronomía, patrimoni i música en la setena edició de Santa Teca

L'esdeveniment tindrà lloc del 16 al 18 de setembre

Imatge d'arxiu de la passada edició de Santa Teca.

Maridatge de gastronomía, patrimoni i música en la setena edició de Santa TecaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acull del 16 al 18 de setembre la setena edició del Mercat de Territori Santa Teca, una iniciativa que combina la gastronomia ecològica, saludable i de proximitat amb el patrimoni històric i cultural de Tarragona i diversespropostesmusicals.

El Mercat de Territori de Santa Teca tindrà lloc en dos espais modernistes de la ciutat: l’antic Escorxador de Tarragona i la Casa Canals. En aquest emplaçament s’hi reuniran productes locals de qualitat, cuina d’autor i diverses activitats, degustacions i concerts programades per conèixer els productes de la temporada, l’agricultura ecològica i els aliments saludables. A més, en aquesta edició també s’han organitzat activitats infantils i familiars, com els berenars amb pa, vi i sucre i pa amb oli i xocolata, les activitats del Pescador de Núvols, el circ del Makoki o els acordions del Pipirimoska. L’entrada a Santa Teca és gratuïta.

Pel que fa al menjar i al beure, se serviran diferents tapes i begudes amb cost des d’una fins a 4 Teques, moneda oficial del mercat que té un cost de 1,25 euros. En aquest cas, les activitats es concentraran divendres i dissabte a l’Antic Escorxador de Tarragona i comptarà amb una nodrida representació de restaurants, cervesers, cellers i productors. Per altra banda, cal destacar que com a novetat d’enguany Santa Teca comptarà amb una botiga on-line on es podran comprar vins ecològics i cerveses artesanes del país. Aviat s’ampliarà a productes alimentaris saludables.

Pel que fa a la música, divendres i dissabte el Club Vinil Tarragona serà l’encarregat d’amenitzar la festa amb més de 15 DJ que oferiran un divers repertori de ritmes. A més, dissabte també hi haurà l’actuació de Pipirimoska, que animarà als més petits i acompanyarà el berenar a ritme dels acordions i els balls de plaça. Per últim, el diumenge 18 de setembre a les 20h tindrà lloc al jardí de la Casa Canals un espectacle musical amb la multiinstrumentalista i compositora Mariona Aupí i la banda de folk europeu Il Gran Teatro Amaro. L’accés al concert és gratuït per ordre d’arribada i fins a completar l’aforament de 150 persones.

Poden consultar la programació completaen aquest enllaç.

tracking