Diari Més

La Cucaferà recitarà els consells per viure unes festes cíviques a partir de dimarts

Les recomanacions es revelaran a través de les xarxes socials de @TGNCultura

La Cucafera farà 12 recomanacions per viure Santa Tecla en pau i harmonia.

La Cucaferà recitarà els consells per viure unes festes cíviques a partir de demàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mestra Cucafera transmetrà a partir d’aquest dimarts i fins el proper 24 de setembre dotze consells a tots els tarragonins per no caure al costat fosc de la festa. Es tracta de dotze recomanacions cíviques per tal que Santa Tecla transcorri amb la millor convivència possible i amb un ambient de pau i harmonia.

Els consells es revelaran cada dia a través de les xarxes socials de @TGNcultuta o enfocant la contraportada del programa de mà a través de l’aplicació de móvil gratuïta Emotions AR, on es podrá veure la Cucafera recitant els consells en directe amb realitat augmentada. Els tarragonins que ho vulguin veure han de situar el móvil damunt la contraportada del programa de butxaca de les festes.

Per altra banda, la mateixa app móvil permetrà als tarragonins visualitzar el tráiler del Batec de Santa Tecla, el nou vídeo que vol realizar el 2017 Explay Produccions amb l’ajuda dels ciutadans. Per fer-ho han de situar la pantalla sobre la imatge oficial de Santa Tecla del Nano Capità en qualsevol producte, com per exemple el programa, el cartell o la samarreta.

La Cucafera ja ha emèsen un vídeo al Youtubeel seu consell número0, una crida a que tots els tarragoninssegueixin les seves recomanacions.

tracking