Diari Més

Reconeixement

Francesc Xammar, premi El Balcó-Tarragoní de l'Any 2016

El jesuita ha estat sempre vinculat al moviment veïnal dels barris de Ponent de Tarragona

Imatge d'arxiu de Francesc Xammar.

Francesc Xammar, premi El Balcó-Tarragoní de l'Any 2016ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El parejesuïta Francesc XammarVidalha estatescollitcom a mereixedoraquest any del39è.Premi El Balcó-Tarragoní de l’Any, una convocatòria que realitzaÒmnium Cultural del Tarragonès.El jurat del premiva prendre la decisióel passat2 de setembre, després de valorar les diferents propostes presentades.

El jurat està integrat per:

- Rosa Maria Codines i Farré, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès

- Elvira Ferrando Gómez, consellera delegada de Relacions Ciutadanes i Universitats de l'Ajuntament de Tarragona (per delegació de Josep Fèlix Ballesteros)

- Salvador-Joan Rovira i Gómez, guardonat amb el Premi El Balcó - Tarragoní de l’Any 2014

- Montserrat Icart i Garcia, sòcia d’Òmnium Cultural

- Magda Romero i Brocal, secretària del jurat

L’homenatge i el lliurament del guardó tindran lloc el dia 21 de setembre, a les sis de la tarda, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Tarragona. La distinció s'atorga coincidintamb el pregó de les Festes de Santa Tecla.

Posteriorment, a 2/4 de 10 del vespre, a l'Hotel Ciutat de Tarragona, s'oferirà un sopar d'homenatge al guardonat.(Els interessants en assistir-hi poden fer lesreserves al telèfon d'Òmnium Cultural del Tarragonès 977 216638, o a l'adreça electrònica tarragones@omnium.cat).

Francesc XammarVidalva ser president de l’Associació de Veïns de la Floresta i de la Federació de Veïns de Tarragona. També va ser regidor de l’Ajuntament de Tarragona. L'Ajuntament de Tarragona haviareconegut la seva tasca, molt vinculada al moviment veïnal de la ciutat, atorgant-li eldiploma al Mèrit Cívic.

tracking