Diari Més

Serveis

Convergència demana que s'apliqui la tarifa de 5,50 euros també a l'aparcament del Mercat

Afirma que el de la plaça Corsini "ha de deixar de ser l'ovella negra dels pàrquings públics"

Imatge de l'entrada de l'aparcament del Mercat.

Abelló demana que s'apliqui la tarifa de 5,50 euros també a l'aparcament del MercatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Portaveu del Grup Municipal de CDC a l’Ajuntament de Tarragona, Albert Abelló, ha demanat aquest dilluns a l’equip de govern (PSC-PP) que les noves tarifes dels pàrquings municipals gestionats per Aparcaments Municipals de Tarragona (AMP) s’apliquin també a l’aparcament del Mercat, situat a la plaça Corsini i gestionat per l’empresa municipal ESPIMSA. Abelló ha manifestat que no s’entén que l’aparcament del Mercat “continuï funcionant independentment de la resta” i ha afegit que “ha de deixar de ser l’ovella negra dels pàrquings públics”.

En aquest sentit, el Portaveu de CDC ha lamentat que la nova política de preus dels aparcaments “s’hagi quedat a mitges” al no haver-se aplicat la nova tarifa d’aparcaments municipals a l’aparcament de la plaça Corsini. “Aparcar tot el dia al pàrquing del mercat costa 27,10 euros, mentre que a la resta d’aparcaments municipals la tarifa màxima és de 5,50 euros”, ha expressat Abelló.

El Portaveu de CDC també ha remarcat la importancia que adquirirà l’aparcament de la plaça Corsini quan obri el Mercat Central. “Serà essencial i, a banda d’oferir tarifes públiques, també és del tot necessari que s’unifiqui amb el nou pàrquing del Mercat”, ha expressat Abelló. El portaveu també ha indicatque la unificació permetrà comptar amb un total de 749 places publiques que “han d’oferir les mateixes tarifes que la resta dels vuit aparcaments públics de la ciutat”.

Per altra banda, Abelló ha explicat que la nova política de preus de 5,50 euros al dia en els pàrquings públics no és cap novetat, ja que en altres ciutats fins i tot és més baixa. Un exemple en són Saragossa o Reus, on la tarifa màxima és de 3,95 i 4 euros respectivament.

tracking