Diari Més

Seguici Popular tarragoní amb aire còmic

L'exposició 'Santa Tinta, el Seguici d'aquell home' ofereix una singular i original visió dels elements festius de la ciutat

Seguici Popular tarragoní amb aire còmic

Seguici Popular tarragoní amb aire còmicChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exposició'Santa Tinta, el Seguici d'aquell home' de l'il·lustrador tarragoníJosepBlanch, que s'ha inaugurat, aquest diumenge, al vestíbul del Teatre Tarragona, preténretre un petit homenatgea les festes de Santa Tecla de la ciutat.

Les il·lustracions exposades mostren33 personatgesque conformenel Seguici Popular de Santa Tecla amb un aire méscòmic i divertit del que ja per sí mateixosdesprenenels personatges. Aquesta finalitat s'ha aconseguitmitjançant la introducció de gestos i expressions, així com a travésd'elementsi característiquespròpiesd'aquestso de la festa. La mostra romandràoberta al públicfins a la cloenda de les Festes.

Paral·lelament, en el mateix vestíbul del Teatre ha tingut llocl'oberturade l'estandde Festes, on la gent pot apropar-se a comprar merxandatgede les festes de Santa Tecla. El productemés buscat tant per petits com granses la samarreta amb el NanoCapità com a protagonista.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros,  i la regidora de Cultura, Begoña Floria, a l'estand de la Festa Major de Santa Tecla

Seguici Popular tarragoní amb aire còmicAnna Fortuny

tracking