Diari Més

Televisió

Es busquen 'homes rudes, amb barba i forts' pel càsting de La Catedral del Mar

La sèrie s'enregistrarà en part a Tarragona i ja se sap on cal presentar-se per a poder ser-ne un figurant

La sèrie 'La Catedral del Mar' serà parcialment rodada a Tarragona

La sèrie 'La Catedral del Mar' serà parcialment rodada a TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Tarragona Film Office ha donat a conèixer el perfil dels aspirants que vulguin proposar-se com a figurants de la sèrie 'La catedral del Mar' que en part s'enregistrarà a la ciutat de Tarragona.

Es busquen homes que ofereixin un aspecte rude, amb barba, amb el cabell llarg i fort. No hi ha dubte que això limita les possibilitats, però els interessats a poder fer de figurant a la sèrie han d'adreçar la seva proposta a c.vazquez-casting@adecco.com.

A l'assumpte del correu han de posar la paraula TARRAGONA i en el missatge incloure 2 fotografies actuals, una de cara i una altra de cos sencer. Indicar l'alçada i la talla, posar un número de telèfon de contacte i indicar el municipi de procedència. Els aspirants a figurants també hauran d'indicar si tenen tatuatges al cos i concretar a quin indret estan.

Encara no hi ha confirmació de les dates d'enregistrament ni la durada d'aquest.

L'adaptació a la televisió del best-seller d'Ildefonso Falcones 'La Catedral del Mar', serà una sèrie produïda per Diagonal TV i que serà emesa per Antena 3, la plataforma d'Estats Units Netflix i TV3.

La sèrie comptarà amb els actors Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Andrea Duro i Ginés García Millán, entre d'altres, que actuaran sota la direcció de Jordi Frades, que també va dirigir la sèrie 'Isabel'. Els guionistes són Rodolfo Sirera, Antonio Ontetti i Sergio Barrejón, que han participat, respectivament, a les sèries 'Amar en tiempos revueltos', 'Amar es para siempre' i 'La Señora'.

tracking