Diari Més

Festes

'Amparito' també és nom de cava

La primera ampolla de cava teclera s'ha presentat, aquest divendres, a la Casa de la Festa

'Amparito' també és nom de cava

'Amparito' també és nom de cavaChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera ampolla de cava tecleraja té nom i cognoms: 'Amparito'. La nova beguda de Santa Tecla, ques'hadonat a conèixer a la societattarragonina, aquest divendres a la Casa de la Festa, compta amb un alt contingut solidari i creatiu. Els responsables del seu disseny, membresamb discapacitat intel·lectual de la Fundació Topromi, han volgutconvertiraquest mític pasodoble- himne i clam popular de la ciutat tarragonina- en una beguda festera.

Gerard Joan, responsabledel projectegràfic dut a termeper persones discapacitades, ha manifestatque «la idea neix fruit d'un procés creatiu en què els participants ens han sorprèsamb les seves composicions artístiques». Així mateix, «la inquietudde crearun nou taller de creativitaten el centre per tal d'oferir un nou espai que permetéspotenciarl'autonomiai la imaginació d'aquestespersones, així com millorar la seva qualitat de vida; ha derivaten la visualitzacióde la seva feina». I que, avui, fan possible fer l'ullet a un element festiu i popular en forma de cava.

Per la seva banda, l'alcalde de Tarragona, JosepFèlixBallesteros, ha donat les gràciesa la Fundació Topromi per «contribuir a fer gran la Festa» i ha elogiat la seva aportació. «Una festa es fa gran quan es genera una marca i un merxandatge. L' 'Amparito' és un fenomen social, humà i històric», ha postil·lat el batlle.

Alhora, Ballesteros ha destacat que amb aquesta iniciativa «Santa Tecla convida a participar de la celebració i desperta la creativitat». I ha assegurat que Topromi «ens ha tocat al cor, triant com a element gràfic l''Amparito'».

Tots aquells que vulguin fer-se amb una ampolla d'aquest cava de col·leccionista, i a la vegada, col·laborar amb la Fundació poden apropar-se a la Casa de la Festa i portar 7 euros a la butxaca.

'Amparito' també és nom de cava

'Amparito' també és nom de cavaChristel Torres

'Amparito' també és nom de cava

'Amparito' també és nom de cavaChristel Torres

tracking