Diari Més

Onze de Setembre

SPiSP serà l'única colla de Tarragona que no participarà en els actes de l'ANC de la Diada

El primer tinent d'alcalde, Alejandro Fernández (PP), se'n felicita

Imatge d'arxiu d'una actuació de la colla a la plaça de la Font.

SPiSP serà la única colla de Tarragona que no participarà als actes de l'ANC de la DiadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau no participaràa la commemoració de laDiada de l'Onze de Setembre a Tarragona convocada per Òmnium Cultural i l'ANC. Els de la camisa verda seràla única colla tarragoninaque no participarà en el tram tarragoní de la reevindicació nacional

Segons que recull el portal tarragona21.cat, l'entitat ho ha justificat dient que es tracta d'un acte polític i que la formació castellera és 'apolítica', en paraules del seu president, Dídac Molas.

La formació prendrà part només en els actes de caire institucional de la celebració, és a dir, l'ofrena floraldavant al monument a Rafael de Casanova, que organitza l'Ajuntament ila tradicional diada castellera al Pla de la Seu.

«Nosaltres respectem tothom, però els nostres estatuts fixen que som una entitat apolítica. Ningú no hi anirà en representació de la colla de Sant Pere i Sant Pau», manifestava a tarragona21.catel president de l'entitat.

Sant Pere i Sant Pau no forma part de la Plataforma pel Dret a Decidir de Tarragona, com si és el cas de les altres tres formacions castelleres de la ciutat.

Felicitació d'Alejandro Fernández

Una de les primeres reaccions a l'anunci de la colla de Sant Pere i Sant Pau de no participar en la convocatòria de l'ANC i Òmnium ha estat el primer Tinent d'Alcalde de la ciutat, Alejandro Fernández (PP). A través dela seva pàgina de Facebook se'n felicitava: «Todas las Colles Castelleres de Tarragona tienen miembros de TODAS las ideologías, pero al parecer, sólo la Colla de Sant Pere i Sant Pau lo ha entendido. Mi enhorabuena!!»

tracking