Diari Més

MEdi natural

Localitzada una cria de dofí a la platja de la Móra de Tarragona

Els banyistes han col·laborat a fer que el cetaci, desorientat, no s'apropi sense control a la sorra

La cria està sent atesa mentre s'espera l'arribada dels tècnics del CRAM.

Localitzada una cria de dofí a la platja de la Móra de TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una cria de dofí de poc més de 2,5 metres ha estat localitzada a la platja de la Móra de Tarragona aquest dimecres a la tarda. Al voltant de les 19.23 h, la Guàrdia Urbana de Tarragona ha rebut l'avís de la troballa del dofí per part d'uns banyistes.

La policia local ha acordonat la zona de la platja i ha tramès l'avís al CRAM (el centre de recuperació de fauna marina que ja va participar en la cria de les tortugues tarragonines) i els Agents Rurals.

Segons que han explicat des de fonts municipals, la formació que els agents locals havien rebut a causa de la presència de tortugues babaues a les platges de Tarragona ha permès activar un protocol adequat i repartir material entre els banyistes, que s'han mantingut al costat de la cria de dofí per evitar que s'apropés cap a la sorra, on sembla que es volia dirigir, i evitar així que quedés atrapat fora de l'aigua.

La cria es troba aproximadament una trentena de metres de la vorade la platja i continua acompanyada pels banyistes a l'espera de l'assistència dels tècnics del CRAM. Tambéhan estat avisats els integrants de la Xarxa de Voluntaris de la Fauna Marina de Tarragona.

La policia local ha acordonat la zona

Localitzada una cria de dofí a la platja de la Móra de TarragonaTwitter/Platja Llarga TGN

tracking