Diari Més

Inicien els treballs per omplir el llac de l'Anella Mediterrània de Campclar

Preveuen que l’espai estigui ple en la seva totalitat d’aquí tres setmanes, després de comprovar que els treballs d’impermeabilitat són correctes

El llac ha d'ocupar un volum total de 6.047 metres cúbics.

Inicien els treballs per omplir el llac de l'Anella Mediterrània de CampclarCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Anella Mediterrània ja es comença a dibuixar. Els tècnics han iniciat els treballs per omplir un llac que ha de cobrir un volum total de 6.047 metres cúbics. Aquest s’ha de convertir en el centre neuràlgic de la zona d’oci i de lleure a la qual es donarà lloc després de la celebració dels esperats Jocs Mediterranis de l’any vinent. En les darreres setmanes, l’organització ha estat treballant per impermeabilitzar aquest espai aquàtic. El regidor responsable dels Jocs, Javier Villamayor, calcula que els treballs per omplir el llac s’allargaran «en unes tres setmanes, sempre i quan no perdi aigua i les tasques d’impermeabilitat hagin donat el seu fruit».

Aquest fet, però, no és aïllat. Des de l’organització detallen que l’objectiu és compassar les tasques del llac amb el plantat d’arbres i palmeres, entre altres activitats. Preveuen que l’altura mínima del llac sigui de 0,75 metres i la màxima que se situï entre 1,20 i 1,95 metres. Pel que fa a la totalitat de l’Anella Mediterrània, 12,99 hectàrees es destinaran per a superfícies verdes, mentre que 51.919 metres quadrats seran superfície de vials. Així mateix, calculen que hi haurà fins a 36.994 metres quadrats que es destinaran a superfície per a aparcaments. També tenen previst plantar fins a 130.363 unitats de plantes arbustives en tot el recinte, en el procés d’urbanització de l’Anella i destinaran 2.362 metres a camins de sauló.

Pel que fa al progrés de les obres del equipaments de l’Anella, Villamayor reconeix que «ens esperen deu mesos durs, però ho aconseguirem». D’aquesta manera, destaca que «els treballs del Palau d’Esport estan en marxa, ben aviat podrem adjudicar les obres de millora del Nàstic i del projecte de reforma dels vestidors de la piscina i de la zona de serveis del poliesportiu de Campclar». Així mateix, segons el previst, aquesta tardor s’han d’iniciarla segona i la tercera fase, fet que suposarà que les tres etapes de construcció estiguin en marxa de manera simultània.

tracking