Diari Més

Ensenyament

El Ninot, la primera llar d'infants de la ciutat amb una sala multisensorial

El cost econòmic l'ha assumit íntegrament Repsol

La inauguració de la sala multisensorial ha tingut lloc aquest dimecres al matí

El Ninot, la primera llar d'infants de la ciutat amb una sala multisensorialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llar d’Infants El Ninot de Campclar, situada al carrer Riu Onyà, s’ha convertit aquest dimecres en la primera llar d’infants municipal de la ciutat en disposar d’una sala multisensorial. Aquest tipus d’aula s’ha decidit instal·lar en aquest centre per la disponibilitat d’espai i l’experiència i formació dels docents per atendre infants pluridiscapacitats. Repsol ha assumit tots els costos per posar en marxa l’equipament.

La inauguració de la sala, que ha tingut lloc aquest dimecres al matí, ha anat a càrrec de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, que ha agraït l’aportació de Repsol. També ha explicat que aquesta aula és “la segona sala multisensorial de Catalunya en una llar d’infants” i ha assegurat que “l’escola inclusiva és igualtat d’oportunitats”. L’han acompanyat en l’acte el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el conseller d’Educació, Francesc Roca.

La sala, tot i que és un recurs per a tots els infants atesos, compta amb els elements més innovadors i estimulants que complementaran l’atenció a infants amb dificultats, ja que proporciona diferents estímuls com sensorials, sonors o tàctils.

La Sala compta amb diversos estímuls táctils, entre d'altres.

El Ninot, la primera llar d'infants de la ciutat amb una sala multisensorialCedida

tracking