Diari Més

Successos

Detingut un home per fugir i intentar agredir amb un casc a agents de la policia local

L'individu circulava en una motocicleta per la Imperial Tàrraco sense llum de posició

El detingut va ser vist conduint una mocicleta amb dos ocupants i sense llum de posició a la plaça Imperial Tarraco

Detingut un home per fugir i intentar agredir a les autoritatsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimarts a les 22.30h un home de nacionalitat anglesa acusat d’un presumpte delicte d’atemptat a agents de l’autoritat, resistència i desobediència.

El detingut conduïa la seva motocleta amb dos ocupants i sense la llum de posició posterior per la plaça Imperial Tàrraco, on el va veure una patrulla de Guàrdia Urbana que duia a terme tasques de seguretat. El conductor, en adonar-se de la presencia de les autoritats, va fugir cap a l’Avinguda Andorra. Els agents van intentar que l’home s’aturés per mitjà de senyals lluminosos, però aquest va acelerar tot circulant en dirección contrària.

Les autoritats van aconseguir interceptar el conductor, el qual va insultar i apartar amb diverses empentes als agents, a més d’intentar agredir-los amb un cop de casc i diverses puntades de peu. Finalment l’home va ser reduït i detingut.

La Guàrdia Urbana denuncia tres joves al centre de Tarragona

La Guàrdia Urbana va denunciar aquest dimarts a les 16.14h tres joves del centre de Tarragona que van ser vistos per un veí trencant vidres al carrer Pompeu Fabra. En rebre l’avís, els agents es van desplaçar fins al llocdels fets, on van comprovar que un dels joves té una citació del jutjat del Vendrell pendent. Les autoritats també van denunciar per alteració de l’ordre, tinença de substàncies estupefaents i consum d’alcohol a la via pública als altres dos joves.

tracking