Diari Més

Cultura

Teatre, comèdia i òpera, presents aquesta tardor als teatres de Tarragona

Entre els espectacles programats destaquen 'Don Giovanni', 'L’Avar' de Molière i la comèdia 'Caiguts del Cel'

Un dels espectacles que es representarà a Tarragona és la comèdia 'Caiguts del Cel'

Teatre, comèdia i òpera, presents aquesta tardor als teatres de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Teatres de Tarragona ha organitzat una programació de tardor amb diverses i variades propostes per a tots els públics. Entre els espectacles que oferirà aquesta temporada destaquen el teatre, la comèdia i l’òpera. La programació complerta es coneixerà el proper mes d’octubre.

Joan Pera visitarà aquesta tardor Tarragona per interpretar l’obra teatral 'L’Avar', de Molière, dirigida per Josep Maria Mestres. Per altra banda els tarragonins també podran gaudir de la comèdia'Caiguts del Cel', dirigida per Sergi Belbel i protagonitzada per Emma Vilarassau i Jordi Bosch, que donen vidaauna parella de burgesos que veu com comencen a aparèixer diners al menjador de casa seva. Per altra banda, l’òpera també tindrà el seu lloc amb el el clàssic'Don Giovanni', de l’autor Lorenzo Da Ponte i la música Mozart. Aquestdarrerespectacle, a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès, tindrà lloc el 20 de novembre.

Cal destacar que els teatres de Tarragona tornaran a participar al festival El Més petit de tots, el qual se celebra els dies 5 i 20 de novembre simultàniament a onze ciutats catalanes. Tarragona acollirà l’espectacle 'Ondersteboven', de la companyia de dansa holandesa Dansmakers Amsterdam, i l’espectacle de titelles'Là où j’habite' (Allà on visc), de la companyia canadenca Des Mots d’la Dynamite.

tracking