Diari Més

Esports

Tarragona acull un programa de formació per als esportistes d'alt nivell

L'objectiu és instruir-los per al mercat laboral

Imatge de la sessió inaugural del programa formatiu TASEM

Tarragona acull un programa de formació per als esportistes d'alt nivellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acollirà des del 3 fins al 9 de setembre el primer mòdul de formació del programa TASEM (Training Athletes for Sports Events Management), que es desenvolupa en el marc de l’organització dels Jocs Mediterranis. Aquest programa, que té l’objectiu de formar els esportistes per al mercat de treball, portarà a la ciutat 45 esportistes i entrenadors d’èlit de diferents esports originaris de 14 països de la Mediterrània. Els participants en el TASEM també s’uniran a l’equip de voluntaris dels Jocs.

El programa compagina l’entrenament d’alt nivel amb la formació acadèmica amb l’objectiu de formar esportistes d’alt nivell per al mercat laboral. D’aquesta manera, els participants podrán compartir enremaents amb altres esportistes d’èlit mentre es formen en diverses matèries, com per exemple l’organització d’esdeveniments o l’emprenedoria. Les sessions formatives tindran lloc a l’hotel SB ciutat de Tarragona.

El TASEM, que tindrà una durada de 14 mesos i clourà el desembre del 2017, va ser presentat per l’Ajuntament de Tarragona juntament amb quatre universitats d’Europa, quatre comités Olímpics i 12 federacions esportives a la Unió Europea.

tracking