Diari Més

Succesos

Els Mossos creuen que el detingut que era al mateix pis va apunyalar al jove de Boscos

El detingut, de 19 anys, veí de Cambrils, va intentar matarlo, segons la policia, però la investigació continua oberta

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de Tarragona

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove de 18 anys que aquest dimecres va ingressat ferit greu a l’hospital Joan XXIII per una agressió amb arma blanca, va patir una temptativa d'homicidi per part del jove que va ser detingut al seu domicili. El detingut, de 19 anys i veí de Cambrils, va intentar matar a la víctima que, segons les seves pròpies declaracions, no va adonar-se de les ferides que patia fins que no va despertar-se. Els fets es van produïr aquest dimecres al matí, abans de les onze, al número 9 de l’avinguda Boscos, a la urbanització que porta el mateix nom.

El detingut, segons que han assenyalat els Mossos d'Esquadra, passarà a disposició judicial, acusat de temptativa d'homicidi, a les properes hores. De la mateixa manera, també han assenyalat que la investigació del cas continua oberta.

La víctima

Segons els veïns, la víctima és un estudiant de 18 anys que fa tres mesos que viu sol a l'apartament d'escassos 50 metres. Havia de començar aquest curs a la ciutat de Tarragona. Els seus pares, segons diuen, resideixen a l'Ametlla de Mar. Els veïns afirmen que aquest acostuma a convidar molts amics, als quals se'ls veu sovint jugant amb ell a la videoconsola.

Una versió sorprenent

Segons assenyalen algunes fonts, recollides per l'Agència Catalana de Notícies, el jove, que actualment es troba ingressat a la UCI de Joan XXIII no hauria notat les ferides, produïdes per un ganivet petit, amb una fulla de menys de 10 cm, fins que no va despertar al matí. La víctima presentava ferides a l'abdòmen i al tòrax.

tracking