Diari Més

Successos

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de Tarragona

El SEM l'ha atès per ferides a l'abdomen i al tòrax i els Mossos han detingut una persona en relació al cas

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de Tarragona

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de 18 anys ha ingressat ferit greu a l’hospital Joan XXIII per una agressió amb arma blanca que s’ha produït aquest matí, abans de les onze, per causes que es desconeixen. L’incident ha estat al número 9 de l’avinguda Boscos, a la urbanització que porta el mateix nom. Segons han confirmat els Mossos d'Esquadra, un altre jove ha estat detingut en relació a aquesta agressió.

El Servei d’Emergències Mèdiques ha rebut l’avís a tres quarts d’onze del matí i ha enviat dues ambulàncies al lloc dels fets. El SEM s’ha trobat el jove amb ferides a l'abdomen i al tòrax i ha estat traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona en estat molt greu. A l'habitatge, un bloc de diversos apartaments —anomenat Castel de Francia— han acudit dues dotacions dels Mossos d'Esquadra. Els agents han detingut una altra persona que estava amb la víctima a l'interior de habitatge i, hores d'ara, investiga el cas la Unitat Bàsica dels Mossos. Es desconeix si el detingut podria haver comès un delicte d'agressions o una temptativa d'homicidi.

La víctima

Segons els veïns, la víctima és un estudiant de 18 anys que fa tres mesos que viu sol a l'apartament d'escassos 50 metres. Havia de començar aquest curs a la ciutat de Tarragona. Els seus pares, segons diuen, resideixen a l'Ametlla de Mar. Tot i que es desconeixen les circumstàncies en què s'ha produït l'agressió, alguns veïns asseguren que el jove que la policia s'ha portat emmanillat aquest matí seria un amic de la víctima. Afirmen que aquest acostuma a convidar molts amics, als quals se'ls veu sovint jugant amb ell a la videoconsola.

Una versió sorprenent

Segons assenyalen algunes fonts, recollides per l'Agència Catalana de Notícies, el jove, que actualment es troba ingressat a la UCI de Joan XXIII no hauria notat les ferides, produïdes per un ganivet petit, amb una fulla de menys de 10 cm, fins que no ha despertat al matí. Ni el ferit ni el detingut han pogut donar raons clares sobre el que havia succeït i les explicacions han estat, com a mínim, confuses, segons recull l'ACN de fonts policials.

Els Mossos estan a l’espera de poder prendre declaració de nou a la víctima, que és de nacionalitat espanyola, per mirar de conèixer les circumstàncies del succés i determinar quina ha estat la implicació del detingut en els fets.

Zona on s'ha produït l'agressió, a Boscos.

Un jove de 18 anys, ferit molt greu per una agressió amb arma blanca a Boscos de TarragonaGoogle Maps

tracking