Diari Més

Les festes de Santa Tecla ja tenen ampolla de vermut Izaguirre

L'ampolla es podrà adquirir a partir d'aquesta setmana als establiments habituals

Les festes de Santa Tecla ja tenen ampolla de vermut Izaguirre

Les festes de Santa Tecla ja tenen ampolla de vermut IzaguirreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ampolla commemorativa de vermut Izaguirre creada en motiu de Santa Tecla 2016 ha estat presentada aquest matí a Tarragona. Aquesta proposta s'ha realitzat per segon any consecutiu, després de l'èxit obtingut l'any passat. D'aquesta manera, s'han elaborat 2.500 ampolles amb l'etiqueta especial del cartell d'enguany de les festes, amb el Nano Capità com a protagonista.

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i els responsables de Vermut Yzaguirre, Gregori Luengo i Carme Salla, han dut a terme la presentació de la botella.Des d’Yzaguirre han assegurat que «la vinculació amb el mercat local de Tarragona és important, i per això volem fer anualment un homenatge a les festes tarragonines, en plena temporada de la verema i en una de les seves vessants més lúdiques i conegudes».

Per la seva banda, Ballesteros haposat de manifest el gest d’aquesta empresa del territori «per col·laborar amb la Festa i fer del seu producte un element més de col·leccionisme i d’obsequi per a les millors ocasions».L’ampolla es podrà adquirir a partir d’aquesta setmana als establiments habituals.

tracking