Diari Més

Defequen en un parc infantil del Serrallo i no es neteja en una setmana

L’Ajuntament assegura a un veí que ho ha denunciat que recollir-ho és competència de l’Autoritat Portuària en trobar-se al barri pescador

Defequen en un parc infantil del Serrallo i no es neteja en una setmana

Defequen en un parc infantil del Serrallo i no es neteja en una setmanaJoan Antoni Torreblanca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc Infantil Moll Pesquer del barri del Serrallo, situat a la plaça Bonet, compta des de fa una setmana amb excrements humans sota una de les atraccions que reprodueix un gran vaixell per als més petits i ningú se n’ha encarregat, fins al moment, de passar a netejar-ho. L’Ajuntament explicava aquest dilluns que no era competència dels tècnics de l’empresa de neteja, ja que aquesta zona del Serrallo és responsabilitat de l’Autoritat Portuària de Tarragona. «No és competència municipal» van assegurar a Patxi Castillo, un veí de la plaça que ho ha denunciat a través de les xarxes i que ha explicat a Diari Més com van succeir els fets.

«Va ser la setmana passada, era cap al tard, vora les 9 o les 10 de la nit, vaig veure a dos homes joves, de més de 20 anys al parc infantil, i donat que em va sorprendre, vaig anar a mirar que havien fet allí quan ja estaven marxant. Va ser quan m’ho vaig trobar», apuntava Castillo. Des del dimarts 23 d’agost, dia en què l’home va realitzar les seves deposicions a l’espai infantil, l’excrement humà segueix allí, fins i tot amb les restes de paper que van ser utilitzades per a poder netejar-se, produint-se una situació del tot insalubre per als més petits, habituals de l’espai, caldrà desinfectar-ho. Quan bufa el vent és ben bé impossible estar-hi, ja que l’olor es fa del tot irrespirable. Amb la calor i la mica de pluja la matèria fecal es troba ja en estat de descomposició.

tracking