Diari Més

Turisme

El creuer Crystal Symphony fa escala a Tarragona per primera vegada

El vaixell durà a la ciutat un miler de turistes aquest dijous

El creuer Crystal Symphony fa escala a Tarragona per primera vegada

El creuer Crystal Symphony fa escala a Tarragona per primera vegadaCruise Mates

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El creuerCrystal Symphony, de la companyia Crystal Cruises, atracarà aquest dijousales 8 del matí a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant. És la primera vegada que aquest creuer fa escalaalPort de Tarragona i ja és el tretzè creuer que visita el territori aquest 2016.El vaixell arribarà al Port de Tarragona procedent de Mallorca amb gairebé un miler depassatgers a bord, principalment nord-americans, i salparà en direccióaBarcelona a les 7 de la tardadel mateix dijous.

El Crystal Symphony és un creuer de luxe i la companyia Crystal Cruises és considerada una de les millors luxury del món.Aquest luxós creuer tanca un mes d’agost molt positiu per a Tarragona Cruise Port Costa Daurada, que ha rebut cinc creuers només durant aquest mes.

Trànsitalpasseig de l’Escullera

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dijous a les 00.01 hores i durant tot el dia, els vianants només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera. Per motius de seguretat dels propis vianants estarà prohibit l’accés a vehicles, patinadors i ciclistes.

Tarragona Cruise Port Costa Daurada es consolida com una destinació exclusiva dels creuers internacionals al Mediterrani. Les previsions de creuers per aquesta temporada són de rebre 22 creuers a les instal·lacions del Port de Tarragona, el doble que l’any passat, i fins al moment és la millor temporada de creuers.

tracking